Το νέο Moto 360 και η πλατφόρμα Android Wear

Ήρθε λοιπόν η σειρά της Motorola να παρουσιάσει την δική της έκδοχη στην ανερχόμενη κατηγορία των έξυπνων ρολογιών. Και το όνομα αυτού: Moto 360.

Δίνοντας έμφαση στον σχεδιασμό, και ακολουθώντας μια κλασική προσέγγιση, η Motorola δημιούργησε ένα SmartWatch που υιοθετεί μια πιο παραδοσιακή, premium εμφάνιση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το Moto 360 χρησιμοποιεί μια κυκλική , ψηφιακή οθόνη η οποία τροφοδοτείται από την άρτι αφιχθείσα πλατφόρμα ‘Android Wear’. Το Android Wear της Googleαποτελεί μια εξειδικευμένη έκδοση του λειτουργικού Android και έχει σχεδιαστεί για να δώσει ζωή σε αντίστοιχα smartwatches και άλλα wearable προϊόντα.

Το Android Ware υπόσχεται σε πρώτη φάση την μεταφορά ειδοποιήσεων, υπενθυμίσεων και οδηγιών πλοήγησης, ενώ η Google φαίνεται πως δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στο fitness tracking. Η πρώτη έκδοση έχει ήδη κυκλοφορήσει στους developers που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη εφαρμογών και στην δημιουργία του σχετικού οικοσυστήματος.

Moto 360

Όπως μπορείτε να δείτε, το Moto 360 είναι αναμφισβήτητα η πιο σέξι SmartWatch συσκευή που έχουμε δει μέχρι σήμερα, όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να τη δούμε από κοντά, όταν και η Motorola θα λανσάρει παγκόσμια τη συσκευή σε μια ποικιλία από στυλ.