Το «θρυλικό» ημερολόγιο της Pirelli έγινε 50 ετών!

Εμπρός σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον πλανήτη, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Pirelli Calendar 2014.

Κορυφαία στελέχη της ιταλικής φίρμας ήταν εκεί και φυσικά, ο επικεφαλής της εταιρείας κ. Τροκέτι, ο οποίος εξήγησε το πώς πάρθηκε η απόφαση, ώστε η φετινή βερσιόν του ημερολογίου να αποτελέσει μια αναδημοσίευση του Calendar της χρονιάς 1986. Παράλληλα τόνισε την πρόθεση της εταιρείας του το διάσημο ημερολόγιο να συνεχίσει την πορεία του μέσα στο χρόνο και να γιορτάσει και άλλα 50 χρόνια!

Το ιδιαίτερο της version του Pirelli Calendar 2014, είναι ότι βασίζεται στο ημερολόγιο του 1986 και συγκεκριμένα στην έκδοση που δεν κυκλοφόρησε (εκείνη την χρονιά είχαν δημιουργηθεί δύο εκδόσεις) και αποτελεί έργο του φωτογράφου Χέλμουτ Νιούτον.

Πάνω σε αυτό, οι υπεύθυνοι του ημερολογίου έκαναν μερικές προσθήκες, με φωτογραφίες που τραβηχτήκαν τον Ιούνιο στη Νέα Υόρκη. Φωτογράφοι, ο Πίτερ Λίντμπεργκ (είχε φωτογραφήσει και τις εκδόσεις του 1996 και 2002) και ο Πάτρικ Ντεμαρσελιέ (έβαλε την υπογραφή του στις εκδόσεις 2005 και 2008), που αμφότεροι έχουν δημιουργήσει από τα πιο αισθησιακά Pirelli Calendars.

Στη φετινή έκδοση την ομορφιά τους καταθέτουν μοντέλα που έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με το Pirelli Calendar, όπως Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Έλενα Κρίστενσεν, Ισαμπέλι Φοντάνα, Μιράντα Κερ, Καρολίνα Κούρκοβα και Άλεν Ουεκ.

Τα 50ά γενέθλια του ημερολογίου της Pirelli, θα ολοκληρωθούν με ένα εορταστικό γκαλά με περισσότερους από 800 καλεσμένους, στον ρετρό εκθεσιακό χώρο HangarBicosa της Ιταλικής εταιρείας.

Πηγή