Μια μάσκα κατάδυσης που σας επιτρέπει να αναπνέετε σαν να είστε στην... στεριά

Η κολύμβηση με μάσκα δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα να μάθει κανείς, ειδικά όταν το συγκρίνεις με την υποβρύχια κατάδυση, αλλά το να συνηθίσεις να αναπνέεις μόνο από το στόμα είναι κάτι που δεν έρχεται εύκολα για όλους. Η μάσκα Easybreath υπόσχεται να κάνει τους πρωτάρηδες να μοιάζουν με πρωταθλητές χρησιμοποιώντας σχεδίαση πλήρους κάλυψης του προσώπου η οποία σου επιτρέπει να αναπνέει όπως και στην στεριά.

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο στο πρόσωπό σας, αλλά η μάσκα Easybreath κρατά το στόμα και τη μύτη σας πάντα ανοικτά, ώστε να μπορείτε να αναπνεύσετε κανονικά, ενώ ένα σύστημα διπλής ροής αέρα εξασφαλίζει ότι η υγρασία που εκπνέετε αφαιρείται αμέσως. Και αυτό, φυσικά, έχει το πλεονέκτημα της απουσίας θολώματος ενώ είστε κάτω από το νερό.

Το τμήμα του αναπνευστήρα που μένει πάνω από το νερό διαθέτει μια ειδική βαλβίδα που σφραγίζει όταν η μάσκα είναι εντελώς βυθισμένη, εμποδίζοντας την εισαγωγή νερού στο εσωτερικό της μάσκας. Και παρόλο που το τελευταίο δεν είναι καμιά νέα καινοτομία, απλώς προσθέτει στο συνολικό πακέτο της μάσκας κόστους $55.

Πηγή